Stolwijk, Nederland
0182210220
Info@jse-engineering.nl

Prefab

Snel, efficiƫnt en nauwkeurig werken is erg essentieel in de bouw. In de bouw merk je steeds vaker dat er in een kortere periode met minder mensen een project gerealiseerd en opgeleverd moet worden. JSE-Prefab biedt een helpende hand door het leveren van prefab installaties in de woningbouw. Met de prefab wordt er veel voorbereidend werk uit handen genomen. Het op maat zagen tot aan de aanlevering van een totale prefab installatie. JSE-Prefab denkt ook graag mee over advies waar het nodig is.

Elk project is natuurlijk identiek, de behoefte is afhankelijk van de situatie. Daarom bieden we verschillende mogelijkheden, zodat de behoeften vervuld kunnen worden met onze werkzaamheden.

JSE-Prefab is zich bewust van de vele situaties in de bouw. Heeft U een groot nieuwbouwproject maar de bouwtijd is zo kort dat het niet haalbaar is met het huidige team? Niet getreurd!

JSE-Engineering neemt de prefab uit handen.

Waarom kiezen voor JSE-Prefab?

  • Mogelijkheid tot een totaalinstallatie (Engineering tot realisatie)
  • Vermindering van de faalkosten in de bouw
  • Gespecialiseerd in riool en ventilatie
  • Hogere productiesnelheid

Prefab in de woningbouw

Het toepassen van prefab in de woningbouw, maakt het bouwproces duurzamer en efficiƫnter. Met een groot aantal woningen bespaar je met prefab leidingsystemen veel tijd omdat het repeterend is. JSE-Prefab doet zowel nieuwbouw als renovatie of transformatie.

Prefab in de hoogbouw  

Gemeenten en ontwikkelaars kiezen steeds vaker voor hoogbouw, dit komt simpelweg door de woningtekorten in het land en de hoge grondprijzen. Door in de hoogte te bouwen wordt er duur grond bespaar. Prefab heeft vele verschillende voordelen in de hoogbouw. Met appartementen is het vaak zo dat de woning dezelfde indeling hebben waardoor standaardisatie mogelijk is.